Președintele PSD il acuză pe Klaus Iohannis că susține contestatarii PSD, pe care Liviu Dragnea ii numește ‘grup de bătăuși’. Liderul PSD lasă de inteles că, din relatările primite, are informatii ca aceștia ar consuma droguri.

„E de acord cu acel grup de batausi care umbla dupa noi la mitinguri. Asa vrea Iohannis, PNL, USR sa conduca aceasta tara cu bata. Cine indrazneste sa aiba alta opinie primeste o bata in cap. Oamenii sunt destul de rai si nu accepta niciun fel de discutie sau dialog pentru binele tarii. Când te folosesti de astfel de indivizi, unii tineri, spuneau toti ca privirea pe care o aveau acei batausi plina de ura cu ochii injectati…am tot vazut filmulete când se vorbea in Rezist de jointuri, sigur ca te duci cu gândul acolo. Dupa aia ne intrebam : poti sa lasi Romania pe mana unor astfel de oameni?”, a spus Liviu Dragnea la Antena 3.

Liderul PSD s-a referit si la posibile violente intre sustinatori si contestatari.

„De exemplu ieri, la Galati, unde au fost 25.000, 30.000 oameni, dacă cineva le-ar fi spus mergeti si discutati cu cei 70, 100, ce ar fi insemnat. S-au abtinut foarte greu. Sper sa se abtina in continuare”, a precizat presedintele PSD.