Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că nu ştie dacă mai sunt suficienţi parlamentari pentru a se face atâtea comisii de anchetă cât se solicită, în contextul în care ministrul Finanţelor a propus analizarea situaţiei rezervei de aur a României informează Agerpres.

„Nu am auzit ştirea asta, dar nu ştiu dacă mai avem suficienţi parlamentari să facem atâtea comisii de anchetă cât se solicită”, a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă susţine propunerea ministrului de Finanţe de formare a unei comisii parlamentare care să analizeze rezerva de aur a României.

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a recomandat săptămâna trecută formarea unei comisii parlamentare pentru a analiza rezerva de aur a României şi situaţia acesteia.

Citeste si...
Cristoiu, atac frontal la Corina Cretu. Iata ce spune despre ea

PSD a depus la Parlament un proiect de lege în care propune ca Banca Naţională a României să păstreze în ţară 95% din rezervele de aur pe care le deţine. Potrivit proiectului de lege, BNR ar mai putea lăsa în băncile din afara ţării doar 5% din rezerva totală a României. Aceste procent e condiţionat de obţinerea de venituri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.