Liviu Dragnea l-a taxat astăzi public pe colegul său de la partid, Codrin Ștefănescu. Referitor la cunoscutul apel „Tudorele, fă ceva!”, președintele PSD a declarat secretarul general adjunct al partidului „vorbește cam mult”

„Domnul Codrin vorbeşte cam mult faţă de poziţia pe care o are în partid. Cam mult şi cam rău”, a replicat Dragnea.

Cu privire la măsurile pe care trebui să le ia Tudorel Toader, președintele PSD a fost destul de atent la cuvinte. „Eu mă aştept să facă ceea ce crede că trebuie făcut şi să fie condus de bunul simţ şi de experienţă, şi de ceea ce se întâmplă în societate şi în sistemul de justiţie. Eu cred că este unul dintre cei mai îndreptăţiţi oameni din România să ia o decizie argumentată, şi într-un sens, şi în altul. Ce n-am înţeles eu este de ce nu s-a pornit o anchetă penală instantaneu. (…) Noi suntem la Parlament, dacă (n.r. Tudorel Toader) vrea să discutăm, cu mare drag”, a mai spus Dragnea, care a explicat şi că nu se pune problema comasării DNA şi DIICOT şi că nu înţelege de ce „se tot reîncălzeşte ciorba asta prostească”. 

Citeste si...  Un elev care avea la el șase cuține a amenințat că dă foc școlii

„Am emoţii despre dezvăluirile făcute ieri seară de colegul nostru, Vlad Cosma, şi în mod clar, trebuie să spunem că sistemul este foarte bolnav, vorbim de o cangrenă generalizată şi trebuie luate măsuri urgent, în momentul ăsta, penale, administrative. Aşteptam deja de dimineaţă o reacţie a procurorului general, nu a venit. Aşteptam o reacţie a ministrului de Justiţie, nu a venit. Aşteptam Corpul de control al ministrului Justiţiei să facă deja ceva în sensul ăsta. Aşa că fac un apel către ministrul Tudorel Toader: Tudorele, fă ceva, că nu se mai poate, lucrurile au ajuns la paroxism”, spunea luni Codrin Ştefănescu.