Liviu Dragnea a anunţat că nu se duce la Cotroceni, la consultările privind referendumul, convocate de preşedintele Klaus Iohannis pentru joia şi vinerea viitoare.

„Eu sigur nu merg, dar se va duce cineva de la PSD. Nu mă duc pentru că nu-mi place personajul. În ceea ce priveşte temele referendumului, sunt total de acord”, a declarat Dragnea, la Călărași, în timpul unei vizite de lucru la o staţie de irigaţii.Dragnea a ezitat să spună dacă PSD își va îndemna votanții să meargă la referendumul pe justiție.

„Mi se par teme chiar foarte bune. Eu nu îmi permit să recomand nimănui nimic. Le transmit colegilor susținătorilor mei că nu suntem de acord să se taie salariul minim, cum au anunțat cei de la PNL, nici să se înghețe pensiile și salariile, cum au anunțat cei de la USR sau să se taie PNDL. Are legătură cu alegerile, echipa noastră va susține în Europa o legislație mai bună pentru România. Dacă ajung la referendumul ăsta, da. S-ar putea să fie o mare harababură în secțiile de vot. Sper să se pună de acord ca procesul electoral să nu fie perturbat”, a spus Dragnea, astăzi, la Călărași.

Citeste si...  Google a transferat 16 miliarde de euro prin Insulele Bermude, evitând astfel plata taxelor în Uniunea Europeană