dragnea-incepe-sa-rada-pnl-ponta-usl-e-mort-congres-psd-6-7-septembrie-261379

USL nu mai există – a fost concluzia Comitetului executiv de azi al PSD. Candidatul PSD pentru algerile prezidenţiale va fi stabilit, conform statului, la congresul care va avea loc în prima săptămână din septembrie, iar Ponta ezită în continuare în privinţa unei candidaturi la prezidenţiale.

De asemenea, Dragnea va începe să „radă” PNL, iar TVA ar putea scădea, în urma discuţiei cu FMI – au fost concluziile de azi, din şedinţa social-democraţilor. Liderii PSD au intrat în şedinţă, pentru a face planul de bătaie după europarlamentare.

Update 15.48 – Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat joi, după şedinţa partidului, că „USL nu mai există”, pentru că „l-a ucis” Crin Antonescu.

Din acest motiv, a mai Ponta, va fi liber la alianţe în teritoriu.

Congresul PSD va avea loc pe 6 şi 7 septembrie, ocazie cu care va fi stabilit şi candidatul partidului la alegerile prezidenţiale, iar Liviu Dragnea se pregăteşte dă „radă” liberalii care mai deţin funcţii de pe urma guvernării USL.

De asemenea, în spatele uşilor închise s-a declarat că USL este mort, motiv pentru care şefii de deconcentrate, viceprimarii, prefecţii şi subprefecţii rămaşi din vremea Uniunii Social-Liberale vor fi schimbaţi.

Primul care va face demiterile va fi vicepremierul Liviu Dragnea.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, Liviu Dragnea este cel care începe să „radă” PNL.

„Eu de luni încep să rad tot ce înseamnă USL în Teleorman, schimb primari, şefi de deconcentrate. USL a murit”, ar fi spus Dragnea, potrivit surselor.

În ceeea ce priveşte candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, acesta va fi stabilit abia în toamnă, ceea ce înseamnă cu două luni înainte de alegeri. Potrivit calendarului alegerilor prezidenţiale, pe 3 octombrie va începe campania, urmând ca primul tur al alegerilor să fie pe 2 noiembrie, iar turul doi să se desfăşoare pe 16 noiembrie.

De asemenea, un alt subiect care a fost luat în discuţie în şedinţa PSD a fost faptul că TVA ar putea scădea în funcţie de negocierile cu FMI.

Citeste si...  Impas în PSD după întâlnirea șefilor celor două facțiuni rivale