PNL ii solicita președintelui PSD, deputatul Liviu Dragnea sa nu mai chiulească de la munca. Cu o prezenta de sub 15 % la vot, Liviu Dragnea conduce in topul chiulangiilor, dar și in topul parlamentarilor care au adresat întrebări și interpelări. Dragnea a votat o singura moțiune, cea in care a generat demolarea guvernului Grindeanu, susține Florin Roman.

”Cu toate ca este un mare chiulangiu, Dragnea și-a încasat toate drepturile banesti la zi. In cei doi ani din noul mandat, Liviu Dragnea nu a participat la nici o ședința a Comisiei de Administrație Publica, din care face parte. Semn ca tăierea bugetelor locale a fost premeditata, iar Liviu Dragnea și-a trădat “breasla”.

Dragnea, in topul chiulangiilor. Cu o prezenta de sub 15 % la vot

Citeste si...
Dragnea: Iohannis este un om întârziat și îi este foarte frică de o dezbatere

Deputatul PSD Dragnea a venit la munca doar pentru a se opune creșterii alocațiilor la copii, propunere a PNL, despre care liderul PSD a spus ca este “populista” și “demagogica”. Domnia sa nu este doar împotriva alocațiilor ci și a jurnaliștilor care pun întrebări nearanjate, pe care ii jignește grotesc. E foarte clar ca pe Dragnea îl lasa nervii. Majoritatea nu mai este majoritate la camera, iar trecerea amendamentului PNL, privind creșterea alocatiilor demonstrează ca Liviu Dragnea a pierdut majoritatea și controlul parlamentarilor PSD.

Prioritatea numărul 1 a PNL in aceasta sesiunea rămâne schimbarea din fruntea Camerei Deputatilor a domnului Dragnea, un condamnat penal toxic pentru România. Cât de cinic poți sa fii, ca sa furi de la copii, domnule Liviu Dragnea?”, susține parlamentarul PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.