Președintele PSD, Liviu Dragnea, salută datele publicate de Institutul Național de Statistică, care arată că România a avut creștere economică de 5% în primul trimestru. Președintele Patidului Social Democrat susține că președintele Klaus Iohannis a ”tunat și a fulgerat”, dar este contrazis de cifrele oficiale.

”Institutul Național de Statistică a dat publicităţii datele privind creşterea economică înregistrată în primul trimestru.

Liviu Dragnea creşterea economică este de 5%! Deci prognoza noastră pe care s-a fundamentat bugetul din acest an a fost corectă. Cât a tunat și a fulgerat Iohannis ca e o tragedie, că sunt doar cifre pe hârtie și că bugetul nu e realist. Fără să prezinte argumente serioase şi motivaţii.

Citeste si...  Dragnea vrea suspendarea lui Iohannis. ”Să vedem dacă Tăriceanu îşi menţine opinia”

Realitatea este cea publicată astăzi de către INS.
Principala contribuţie la această creştere economică o au construcţiile şi investiţiile. Încă o dovada că măsurile pe care le-am luat pentru cei din domeniul construcțiilor au fost corecte. Conform datelor publicate astăzi de INS, în trimestrul I 2019, volumul lucrărilor de construcţii a crescut faţă de trimestrul I 2018 cu 12,5%, cea mai mare creştere după criza economică din 2009. Ce o să mai spună propaganda acum? Un lucru e cert, programul de guvernare își arată în continuare eficiența iar România merge înainte pe acest drum, în ciuda celor care fac tot posibilul să ne pună piedici!”, scrie Liviu Dragnea.