Președintele PSD, Liviu Dragnea, salută datele publicate de Institutul Național de Statistică, care arată că România a avut creștere economică de 5% în primul trimestru. Președintele Patidului Social Democrat susține că președintele Klaus Iohannis a ”tunat și a fulgerat”, dar este contrazis de cifrele oficiale.

”Institutul Național de Statistică a dat publicităţii datele privind creşterea economică înregistrată în primul trimestru.

Liviu Dragnea creşterea economică este de 5%! Deci prognoza noastră pe care s-a fundamentat bugetul din acest an a fost corectă. Cât a tunat și a fulgerat Iohannis ca e o tragedie, că sunt doar cifre pe hârtie și că bugetul nu e realist. Fără să prezinte argumente serioase şi motivaţii.

Citeste si...  Iohannis: Campania nu trebuie să fie despre dosarul cu ANI, asta nu interesează pe nimeni

Realitatea este cea publicată astăzi de către INS.
Principala contribuţie la această creştere economică o au construcţiile şi investiţiile. Încă o dovada că măsurile pe care le-am luat pentru cei din domeniul construcțiilor au fost corecte. Conform datelor publicate astăzi de INS, în trimestrul I 2019, volumul lucrărilor de construcţii a crescut faţă de trimestrul I 2018 cu 12,5%, cea mai mare creştere după criza economică din 2009. Ce o să mai spună propaganda acum? Un lucru e cert, programul de guvernare își arată în continuare eficiența iar România merge înainte pe acest drum, în ciuda celor care fac tot posibilul să ne pună piedici!”, scrie Liviu Dragnea.