Liderul PSD Liviu Dragnea a fost huiduit şi la ieşirea din Teatrul Luceafărul din Iaşi, unde s-a desfăşurat Conferinţa judeţeană a PSD. Protestatarii au strigat ”Şobolanule” şi “Iaşiul nu te vrea“, liderii social-democraţi plecând cu un microbuz, conform news.ro.

Dragnea a ieşit din incinta Teatrului Luceafărul din Iaşi în jurul orei 18.30, fiind aşteptat de sute de oameni, care l-au huiduit şi au scandat împotriva sa. Pentru a acoperi vacarmul, şefii ieşeni social-democraţi au apelat la o fanfară din judeţ.

Dragnea, însoţit de ceilalţi lideri PSD, a urcat într-un microbuz adus în faţa treptelor teatrului, şeful social-democrat evitând, astfel, contactul cu protestatarii, aflaţi la 30 de metri distanţă.

Citeste si...  Decizia CEDO care poate duce la ANULAREA condamnării lui Dragnea

În momentul în care microbuzul părăsea esplanada din faţa Teatrului Luceafărul, oamenii au strigat “Şobolanul“ şI “Iaşiul nu te vrea“.

Protestul de la Iaşi s-a încheiat în jurul orei 18.40, după care jandarmii au început să ridice gardurile metalice instalate în zonă încă de sâmbătă dimineaţă.