Preşedintele PSD Liviu Dragnea îi răspunde ironic preşedintelui Klaus Iohannis, după anunţul privind cele două teme de la referendum. „Dacă astea sunt întrebările, votez şi eu la referendum!”, a afirmat Dragnea, la o întâlnire informală cu jurnaliştii. Potrivit Realitatea TV, la o întâlnire cu liderii PSD s-a vorbit şi despre organizarea unui miting de proporţii pentru Liviu Dragnea.

Preşedintele Partidul Social Democrat Liviu Dragnea îi răspunde ironic preşedintelui Klaus Iohannis  Preşedintele Partidul Social Democrat a mai precizat că va răspunde concret atacurilor lansate împotriva sa, a PSD şi a guvernului de către şeful statului .

În privinţa mitinguului, Liviu Dragnea le-a spus jurnaliștilor că acesta ar putea avea loc pe 12 aprilie, peste o săptămână, la Craiova. Data este fixată cu trei zile înainete de audierea lui Dragnea în dosarul DGASPC Teleorman. La termenul precedent, liderul PSD nu s-a prezentat în fața judecătorilor, deoarece era internat în spital, în urma unei duble hernii.

Citeste si...  Jandarmeria Capitalei, primele explicaţii pentru numărul mare de jandarmi de la ÎCCJ în ziua audierii lui Liviu Dragnea

Potrivit surselor citate de Realitatea TV, toate organizațiile județene PSD au fost sfătuite să organizeze mitinguri de campanie pentru europarlamentare.