Preşedintele PSD Liviu Dragnea îi răspunde ironic preşedintelui Klaus Iohannis, după anunţul privind cele două teme de la referendum. „Dacă astea sunt întrebările, votez şi eu la referendum!”, a afirmat Dragnea, la o întâlnire informală cu jurnaliştii. Potrivit Realitatea TV, la o întâlnire cu liderii PSD s-a vorbit şi despre organizarea unui miting de proporţii pentru Liviu Dragnea.

Preşedintele Partidul Social Democrat Liviu Dragnea îi răspunde ironic preşedintelui Klaus Iohannis  Preşedintele Partidul Social Democrat a mai precizat că va răspunde concret atacurilor lansate împotriva sa, a PSD şi a guvernului de către şeful statului .

În privinţa mitinguului, Liviu Dragnea le-a spus jurnaliștilor că acesta ar putea avea loc pe 12 aprilie, peste o săptămână, la Craiova. Data este fixată cu trei zile înainete de audierea lui Dragnea în dosarul DGASPC Teleorman. La termenul precedent, liderul PSD nu s-a prezentat în fața judecătorilor, deoarece era internat în spital, în urma unei duble hernii.

Citeste si...  Europarlamentar socialist, replică acidă pentru Dăncilă: 'Parlamentul European nu este o putere străină care acționează în România'

Potrivit surselor citate de Realitatea TV, toate organizațiile județene PSD au fost sfătuite să organizeze mitinguri de campanie pentru europarlamentare.