La momentul la care a inceput sa se vehiculeze numele lui Sevil Shhaideh ca propunere pentru portofoliul de la ministerul Dezvoltarii, senatorul PSD de Constanţa Nicolae Moga a declarat ca Shhaideh este fina de cununie a lui Liviu Dragnea şi a lui Nicuşor Constantinescu. Informaţia a fost infirmată miercuri de Dragnea, care a oferit şi o explicaţie: Sevil Shhaideh este de religie musulmana, iar nuntile in acest rit nu exista nasi.
 
Liviu Dragnea
 
„În religia musulmana nu există termenul de naş. Sunt martori. Am fost martor. O cunosc pe doamna Shhaideh de 15 ani”, a declarat Liviu Dragnea.
Fostul ministru a mai afirmat ca a recomandat-o pe Sevil Shhaideh pentru funcţia de ministru pentru că au lucrat împreună „foarte mulţi ani”.
 
„Pentru continuitate, este o soluţie foarte buna”, a precizat Liviu Dragnea. Nici nu a terminat de comentat Dragnea acest lucru, ca si Victor Ponta a inceput sedinta de Guvern cu acelasi discurs, atacand jurnalistii si acuzandu-i ca au inventat ei aceasta stire. Ponta, avocatul diavolului….
Citeste si...  Ministrii Transporturilor si Dezvoltarii, subiect de dezbatere intre Dragnea si Tariceanu