Președintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, afirmă că desemnarea liderului PNL, Klaus Iohannis, drept candidatul Alianței Creștin Liberale (ACL) în alegerile prezidențiale nu va schimba cu nimic strategia de campanie a social-democraților.

big_lso_8013_59496100_00971200_24596400

„Habar n-am dacă (Klaus Iohannis — n.r.) este mai bun sau mai puțin bun decât Cătălin Predoiu. Din punctul nostru de vedere, sigur că ne interesează contracandidatul, că nu suntem copii, dar nu avem ca obiectiv esențial să ne luptăm cu cineva anume. Să ne luptăm cu Traian Băsescu sau să ne luptăm cu discipolul lui Traian Băsescu, care este Klaus Iohannis, sau cu ceilalți care vor dori să mai candideze. (…) Că este Iohannis contracandidat, că este Predoiu… cine știe, poate că îl schimbă pe Iohannis, că s-au mai întâmplat la ei situații de genul ăsta. Este important ca informație, dar nu ne schimbă sub nicio formă strategia de campanie, ceea ce avem de gând să facem în campanie”, a spus Dragnea, luni, după întâlnirea cu liderii organizațiilor județene ale PSD, potrivit agerpres.ro.

Potrivit social-democratului, PSD se va axa, în perioada campaniei electorale, pe o cât mai bună comunicare cu românii, dorința PSD fiind aceea ca Victor Ponta, candidatul desemnat al PSD, să aibă posibilitatea de a discuta, în mod direct, cu cât mai mulți oameni.

Citeste si...  SIMONA HALEP EUGENIE BOUCHARD 6-2, 6-3 în GRUPA ROŞIE de la TURNEUL CAMPIOANELOR