După ce edilul Captalei a făcut public faptul că toți consilierii PNL au votat împotriva proiectului privind terenul pentru Spitalul Metropolitan, Liviu Dragnea a simțit nevoia de a sprijini poziția Gabrielei Firea.

„Am aflat cu mâhnire de disputele de ieri din Consiliul General al Municipiului București privind terenul pentru noul Spital Metropolitan propus de Primarul General, Gabriela Firea. Rezultatul a fost stagnarea acestui proiect atât de important pentru bucureșteni și pentru sistemul public de sănătate în general.

Pot înțelege, până la un punct, disputele politice, dar trebuie să existe o limită, atunci când e vorba de proiecte majore, care aduc beneficii certe pentru cetățeni. Din păcate, PNL și USR au demonstrat ieri că această limită nu există, iar ipocrizia și dublul limbaj reprezintă standardul lor pentru acțiunile politice.

Citeste si...
PNL a votat în 10 MINUTE fuziunea cu PDL!

Am totuși convingerea că, în ciuda acestei situații neplăcute, coaliția PSD – ALDE va găsi soluții pentru deblocarea acestui proiect major pentru București și pentru România”, scrie Liviu Dragnea pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.