Președintele PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat din nou pe Klaus Iohannis că nu își apără țara și execută comenzi, afirmând că ar fi putut să lase PSD la comanda Cotroceniului, SRI sau DNA, dar nu a vrut.

„Ne luptăm cu niște perverși cum această țară nu a avut. Oameni care urăsc România și au vândut bucăți din această țară. Da, Codrin. Trag din toate părțile. M-au lovit puțin la coloană, dar tot dreaptă rămâne. Nu pot să mă fac ca ghiocelul. Credeți că mie nu mi-ar fi plăcut să fac ca unii care au plecat de la noi, că nici nu cred că au fost vreodată cu sufet. Unul care a plecat de aici și care v-a datorat tot, inclusiv ultimul post. Puteam să stau acasă cu Irina, să mănânc popcorn și să spun luați direct la SRI, DNA și Cotroceni. Și ce să faceți cu ei? Ce vreți voi. Nu mai facem PNDL. Nu ma ajutăm fermierii, că toate producțiile astea intră pe piață”, a declarat Liviu Dragnea.

Citeste si...
Cum îţi poţi cumpăra bilet, online, la meciul România – Spania din preliminariile EURO 2020

Liderul PSD l-a atacat din nou pe președintele Klaus Iohannis.

„Sunt convins că PSD va merge până la capăt, iar capătul nu unde zic ei, ci de ce e cel mai rău, răul pe are îl reprezintă Iohannis. Acest om, gașca lui, nu pot fi lăsați de Dumnezeu să ducă țara înapoi. Să spuneți adevărul în fiecare zi. Nu avem în față un plan de a spune minciună. Avem cea mai mare provovare pe care o are un partid (…) El când merge afară nu vorbește: tace, ascultă și execută. El trebuia să ne apere țara. Nu-l bagă nimeni în seamă”, a mai spus Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.