Într-o postare de astăzi pe contul său de Facebook, Liviu Dragnea, președintele partidului social democrat propune o măsură eficientă de eliminare a dublului standard aplicat în România. Nu mai este de mult un secret faptul că multe din produsele occidentale care ajung pe piața din țara noastră au o calitate inferioară față de bunurile comercializate în Vest. Astfel, cu toții știm că românii se hrănesc mai puțin sănătos, se tratează mai ineficient și se îmbracă mai prost decât ceilalți cetățeni ai Uniunii Europene. Amenzi de 4% din încasări și confiscarea tuturor produselor pentru dublul standard

Pentru ca acest dublu standard să dispară din Europa, Liviu Dragnea propune aplicarea unei amenzi de 4% din cifra de afaceri companiilor care îl practică. De asemenea, consideră că bunurile de calitate inferioara descoperite pe piața românească ar trebui confiscate. Măsurile propuse de președintele PSD pot părea extreme, dar ele sunt singurul mod prin care ne putem câștiga drepturile și putem beneficia de un tratament egal cu ceilalți cetățeni europeni.

Citeste si...  Gabriela Firea, un nou ATAC la adresa lui Liviu Dragnea: Credeți că e corect să conducă partidul prietena dumnealui și doi consilieri?

E timpul să alegem reprezentați patrioți care să ne susțină interesele în Parlamentul European. Este nevoie să spunem stop produselor alimentare de calitate inferioară; Îmbrăcăminții din materiale textile mai puțin calitative; Și nu în ultimul rând, produselor farmaceutice cu proprietți inferioare celor vândute în alte țări din Uniunea Europeană cu toate că sunt produse de aceleași companii.

PSD luptă în continuare pentru drepturile românilor

Așa cum creșterea pensiilor și salariilor s-a adăugat deja pe lista reușitelor PSD, la fel va acest partid va obține și victoria împotriva dublului standard aplicat României. În calitate de cetățeni ai Uniunii Europene, a beneficia de aceleași produse cu cei din Franța, Italia, Germania sau orice alt locuitor al statelor membre nu este un moft, ci un drept pe care îl merităm!