Președintele PSD Liviu Dragnea le-a spus liderilor județeni social-democrați, în ședința CEX de marți, că unii șefi locali ar strânge semnături la alegerile europarlamentare și pentru partidul Pro România condus de fostul premier Victor Ponta, au spus surse din partid . În ședință s-a prezentat și un sondaj de opinie.

„S-a vorbit de europarlamentare, că trebuie să strângem rândurile. Și unii menționau că trebuie să fim foarte atenți. La care și Dragnea ne-a zis că știe că unii președinți strâng semnături pentru Pro România, că au dat la oamenii lor să strângă și pentru ăia. Nu a mai zis nimeni nimic”, spun sursele citate.

Citeste si...
Premierul Ludovic Orban a sunat la Poliție pentru a fi amendat! Participanții la „chermeză” vor să se autodenunțe

Acuzația lui Dragnea a fost lansată de față cu toți liderii județeni ai partidului, în Parlament, la ședința Comitetului Executiv Național al partidului, în contextul în care mai mulți parlamentari PSD au demisionat recent din partid și s-au înscris în Pro România.

„S-a prezentat și un sondaj în care suntem la 34%”, au adăugat surse din PSD.

Un partid are nevoie de 200.000 de semnături pentru depunerea listei de candidați la alegerile europarlamentare din luna mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.