Liviu Dragnea ar fi revenit în România, după vacanța alături de iubita sa, Irina Tănase! Cei doi au plecat, conform unor surse, după Revelion. Dragnea a lipsit de la cel mai important eveniment al începutului de an, ceremonia de la Ateneul Român care a marcat preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene de către țara noastră.

Revenit la București,Liviu Dragnea și-ar fi băgat subalternii în ședință. Marți seara, în timp ce Viorica Dăncilă era în Parlamentul European și era amenințată cu activarea articolului 7 împotriva României, Dragnea discuta, la Palatul Parlamentului, despre următoarele mutări politice.

PSD e ținut în șah de președintele Klaus Iohannis, care refuză să o numească pe Lia Olguța Vasilescu la Transporturi și să îl pună pe Mircea Drăghici la Ministerul Dezvoltării. Dragnea și oamenii săi ar fi discutat, marți, despre atacarea deciziei președintelui la CCR. O altă temă de discuție ar fi fost și plângerea penală pentru înaltă trădare, pe care liderul PSD le-a cerut-o celor din partid pentru a o depune la începutul acestui an împotriva lui Iohannis.

Citeste si...
Iohannis amână efectele OUG pe ridesharing până în februarie 2020. Iată cum

Ședința de marți va avea o parte importantă și miercuri, când și premierul și miniștrii vor fi prezenți, conform unor surse citate de România TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.