Columbianul, dorit la „România Dansează” în locul lui Bendeac

Wilmark-antena-1

 De când a fost eliminat de la „Dansez pentru tine”, circula o serie de zvonuri ca Wilmark ar fi in carti pentru a-i lua locul lui Mihai Bendeac la masa juriului concursului „Romania Danseaza” de la Antena 1. In plus, columbianul a primit si oferte de la Kanal D.

Wilmark a fost inlaturat din echipa „Dansez pentru tine”, insa nu duce lipsa de oferte pentru a-si continua cariera in televiziune. Se pare ca cei de la „Romania Danseaza” l-ar dori in juriu in locul lui Mihai Bendeac.

Columbianul ar fi astfel in mediul lui de activitate, urmand sa jurizeze abilitatile artistice ale concurentilor cu talent la dans.

juriu-romania-danseaza

Totusi, Wilmark a primit oferte si de la alte televizuni, printre care si Kanal D pentru a fi parte a unui show de divertisment. Nu a luat inca nicio decizie.

Pana atunci, Wilmark va pleca in Germania pentru a-si repune gandurile in ordine, vizibil afectat de eliminarea de la „Dansez pentru tine”. „Voi pleca intr-o vacanta in Germania, alaturi de familia mea si vreau sa ma relaxez”, a declarat Willmark.

Citeste si...  Afla cui ii facea Liviu Varciu serenade