Argentinianul Lionel Messi, starul formației FC Barcelona, și uruguayanul Edinson Cavani, atacantul echipei Paris Saint-Germain, se află în lupta directă pentru câștigarea titlului de golgheter al anului calendaristic 2017 în fotbalul european.

Messi a înscris 49 de goluri pentru Barca de la debutul acestui an, în toate competițiile, în timp ce Cavani a punctat la rândul său de 48 de ori pentru PSG de la debutul 2017, precizează clubul catalan pe contul său oficial de Twitter, scrie Agerpres.ro.

Pe poziția a treia se află polonezul Robert Lewandowski (Bayern Munchen) și englezul Harry Kane (Tottenham), ambii cu câte 43 de goluri marcate în acest an.

Citeste si...  Penibil! Sportivii se bat pe teren pentru victorii, dar uneori sunt protagoniştii unor scene... absolut jenante! (Galerie Foto)

De menționat că Edinson Cavani mai are nevoie de trei goluri pentru a egala recordul suedezului Zlatan Ibrahimovic, cel mai bun marcator din istoria clubului Paris Saint-Germain, cu 156 de goluri.

Cavani urmează să mai dispute trei meciuri în acest an alături de PSG, împotriva formațiilor Strasbourg (în Cupa Franței, Rennes și Caen, spre deosebire de Messi, care mai are de disputat doar două partide oficiale pentru Barca până la sfârșitul lui 2017, cu Deportivo La Coruna și Real Madrid.