Audieri bombă în scandalul Tarom. Fosta directoare a companiei Mădălina Mezei a ajuns în fața procurorilor DNA. ”Mă duc și spun adevărul”, a spus Mezei.

Fosta directoare a Tarom, Mădălina Mezei, trebuie să dea explicații în fața anchetatorilor, după ce a declarat că Răzvan Cuc i-ar fi cerut să țină la sol cinci aeronave în ziua moțiunii de cenzură a fost chemată la audieri la DNA.

De altfel, ministrul a recunoscut că a solicitat date despre parlamentarii care urmau să vină în București pe calea aerului, dar a negat restul acuzațiilor.

Premierul demis Viorica Dăncilă i-a luat apărarea lui Răzvan Cuc în scandalul avioanelor ținute la sol.

”Am discutat cu domnul Cuc. A negat toate aceste lucruri legate de avioane, de întârziere, de rămânerea la sol (…)Acest lucru nu se putea întâmpla. Dacă avioanele întâziau 10 minute, era vina premierului. Nu cred ca domnul Cuc ar fi luat o decizie care m-ar fi pus pe mine într-o situație dificilă”, a declarat premierul demis Viorica Vasilica Dăncilă.

Citeste si...  Academicianul francez Thierry de Montbrial îndeamnă tinerii să aprofundeze limba maternă

Viorica Dăncilă a trimis corpul de control atât la Ministerul transporturilor, cât și la Tarom, iar luni se așteaptă primele rezultate ale anchetei

Decizia premierului a fost luată după ce fosta șefă Tarom l-a acuzat pe Răzvan Cuc că i-a cerut să țină cinci aeronave la sol înainte de ziua moțiunii de cenzură. Scopul ar fi fost ca aleșii să nu poată să ajungă să voteze împotriva Guvernului Dăncilă. DNA s-a autosesizat în acest caz și Mădălina Mezei urmează să fie audiată.