Acasă Actualitate Dosarele în care este vizat Traian Băsescu ajung la procurorul general

Dosarele în care este vizat Traian Băsescu ajung la procurorul general

0

Procurorul general Tiberiu Nițu a anunțat joi că a cerut tuturor instituțiilor din subordine o situație a dosarelor cu privire la fostul președinte Traian Băsescu.

basescu-regrete_08290800

„Ieri am dispus să se întocmească o astfel de situație și am solicitat Secției de urmărire penală, Direcției Naționale Anticorupție, Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată să ne comunice o situație a tuturor dosarelor”, a declarat Tiberiu Nițu la sediul Consiliului Superior al Magistraturii.

La sfârșitul lunii decembrie, procurorii Parchetului General au reluat urmărirea penală în dosarul în care senatoarea PSD Gabriela Firea a făcut plângere împotriva lui Traian Băsescu pentru șantaj.

În data de 16 aprilie, senatorul PSD Gabriela Firea a depus o plângere penală pe numele lui Traian Băsescu, acuzându-l de amenințare și șantaj în legătură cu o serie de declarații făcute într-o emisiune de televiziune.

– See more at: http://www.obiectiv.info/dosarele-in-care-este-vizat-traian-basescu-ajung-la-procurorul-general_63595.html#sthash.9g9mV3XM.dpuf

Citeste si...
Ce promisiune a încălcat Coldea în fața lui Băsescu