Nimic din lumea asta nu i-ar putea aduce vreodată aşa ceva înapoi

Andreea Balan

Copilaria a fost una incarcata de lipsuri pentru Andreea Balan. Timpul a trecut, iar solista isi permite acum orice dar… nu se mai poate bucura de ceea ce isi dorea in trecut. Ca oric de copil, şi Andreea îşi dorea sa aiba o colectie impresionanta de jucarii in toate culorile, dar, din pacate, ca multi alti parinti, nici ai ei nu isi permiteau sa le cumpere.

Chiar daca, la maturitate, situatia finanicara a copiilor de imbunatateste astfel incat isi pot cumpara ei insisi orice, farmecul copilariei s-a dus, iar jucariile isi pierd din magie.

Andreea

Asta a simtit ieri si Andreea Balan, atunci cand a tinut in mana o papusa Barbie. In copilarie, solista si-a dorit enorm o astfel de jucarie, dar, din pacare, parintii ei nu si-au permis sa isi cumpere. „Nu am avut niciodata o papusa Barbie… Cand eram mica, era prea scumpa ca s-o am, iar acum e atat de accesibila incat imi pot cumpara cate doresc. Dar timpul a trecut si copilaria nu mai e… nu am ce sa fac azi cu o papusa Barbie. Dar, of, cat m-as fi bucurat atunci s-o am… Ma uit cu tristete la ea…”, le-a marturisit ea prietenilor virtuali.

Cantareata a fost sfatuita sa ofere unei alte fetite bucuria de care ea nu a avut parte si, deci, sa daruiasca papusi celor cu care soarta nu a fost deloc darnica.

 

Citeste si...
Ceasul Microsoft va măsura şi ritmul cardiac