Fostul fotbalist Dorinel Munteanu (52 de ani) este primul nume de pe lista PMP pentru Senat în județul Cluj.

Dorinel Munteanu își continuă cariera politică, după ce la alegerile locale a candidat pentru Consiliul Local al municipiului Galați, tot din partea PMP. La finalul lui septembrie nu a avut noroc, din moment ce PMP nu a trecut pragul (a obținut 4,9% din totalul voturilor, avea nevoie de minimum 5%), însă acum speră să prindă un loc în Parlamentul României.

Dorinel Munteanu, candidat PMP la Senat

„Cunoscutul fotbalist Dorinel Munteanu va deschide lista senatorilor PMP în județul Cluj”, a declarat Eugen Tomac, liderul PMP, partidul fondat de Traian Băsescu.

Alegerile parlamentare în România sunt programate pe 6 decembrie 2020.

Munteanu, liderul all-time al selecțiilor
Dorinel are un CV uriaș, mai ales ca fotbalist. A evoluat pe la echipe ca Dinamo, Koln, Wolfsburg, Steaua sau CFR Cluj și e jucătorul cu cele mai multe selecții în naționala României, 134, alături de care a participat la patru turnee finale, două Mondiale și două Europene. Ca antrenor, fostul mijlocaș a reușit una dintre cele mai mari surprize din Liga 1, după ce a câștigat în 2011 titlul cu Oțelul Galați, alături de care a jucat în grupele Ligii Campionilor.


Citeste si...
ALEGERI ÎN UNGARIA. Victorie categorică a FIDESZ care obţine majoritatea absolută în parlamentul de la Budapesta. Liderii socialiştilor şi Jobbik au demisionat.