Doliu la Hollywood Actorul Frank Adonis, a cărui carieră include roluri în filmele „Băieţi buni/ Goodfellas” şi „Taurul furios/ Raging Bull”, a murit la vârsta de 83 de ani, potrivit Variety, relatează News.ro.Soţia sa, Denise, a declarat pentru TMZ că Adonis se afla în Las Vegas când a murit, decesul fiind cauzat de probleme ale rinichilor.

Doliu la Hollywood Actorul Frank Adonis,cunoscut mai bine pentru că l-a interpretat pe Antony Stabile în filmul lui Martin Scorsese din 1990 – „Băieţi buni”, el a mai apărut şi în „Taurul furios” şi „Casino” din 1995, regizate de acelaşi cineast.

De-a lungul carierei sale, Adonis a jucat în 40 de filme, majoritatea rolurilor fiind de gangster, inclusiv în filme precum „Find Me Guilty”, „Mafioso: The Father, The Son”, „Mob Queen”, şi în episoade din serialele „Law & Order”, „The Equalizer” şi „The Sopranos”. El a mai avut apariţii în lungmetrajele „Ace Ventura: Pet Detective”, „True Romance” şi „Wall Street”.

Citeste si...  Simona Halep a recunoscut ca are un nou antrenor

Uneori creditat cu numele de naştere, Frank Scioscia, el a mai jucat în „Spike of Bensonhurst”, „Eyes of Laura Mars” şi „Bad Lieutenant”.

Adonis a regizat „One Deadley Road” (1998) şi a scris scenariul al „The Woods Have Eyes” (2007).

„Îi vom simţi lipsa. A fost un tată minunat şi un soţ extrordinar. Şi-a ajutat prietenii pe cât a putut. Mare scriitor, regizor şi actor. A fost prietenul meu cel ami bun”, a declarat văduva lui Adonis pentru TMZ.