Este din nou doliu în Partidul Social Democrat. Primarul comunei Cornățelu din Dâmbovița a decedat. Anunțul a fost făcut de organizația dâmbovițeană a PSD, printr-o postare pe Facebook, semnată de Rovana Plumb. Floarea Rădulescu făcea parte din organizația Partidul Social Democrat Dâmbovița.

„Cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima durerea pe care o simțim la pierderea colegei noastre, doamna primar al comunei Cornățelu, Floarea Rădulescu. Am pierdut un om minunat, un dascăl al comunității, un profesionist în administrație, un coleg pe care ne-am putut bizui.

Suntem cu toții alături de familia îndoliată și de comunitatea care pierde un membru de seamă, rugându-ne ca Dumnezeu să îi călăuzească sufletul în Împărăția Cerurilor.

Citeste si...  Patriarhul Daniel a mulţumit pentru ajutorul oferit de Papa Ioan Paul al II lea la construirea Catedralei Mantuirii Neamului

Rovana Plumb, președinte Partidul Social Democrat Dâmbovița

BPJ Partidul Social Democrat Dâmbovița”, se arată pe pagina de Facebook a Partidul Social Democrat Dâmboviţa.

Floarea Rădulescu se afla la al treilea mandat consecutiv de primar, la Cornățelu. Primele două mandate de edil șef (2008-2012 și 2012-2016) cu susținerea PDL iar mai apoi (2016-2019) cu susținerea Partidul Social Democrat.