Doliu în fotbalul românesc. Sergiu Marian a fost găsit mort în apartamentul mamei sale din cartierul Mănuștur, din Cluj. Fostul jucător al CFR-ului și-ar fi pus capăt zilelor la vârsta de doar 43 de ani.

Sergiu Sebastian Marian, fost jucător al CFR Cluj în sezonul 1999-2000, și-ar fi pus capăt zilelor în apartamentul mamei sale din Cluj. Colegii săi de la CFR Cluj au transmis un mesaj de condoleanțe pe rețelele de socializare, stiridecluj.ro.

”Drum lin spre stele, Sergiu Marian! Fostul jucător al echipei noastre, Sergiu Marian, s-a stins din viață marți, 23 februarie, la doar 43 de ani. În acest clipe grele, clubul CFR 1907 Cluj transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, scrie pe pagina oficială de Facebook a CFR Cluj.

Doliu în fotbalul românesc. Poliția Cluj a fost sesizată în 23 februarie despre cazul tragic al fostului forbalist Sergiu Marian. La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 11.45, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 43 de ani, din Cluj-Napoca, a fost găsit decedat prin spânzurare, în locuinţă.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti, împreună cu un echipaj al ambulanţei, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare, au constatat decesul acestuia. Cadavrul a fost transportat la IML Cluj în vederea efectuării necropsiei. În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Doliu în fotbalul românesc. Un fost jucător de la CFR Cluj s-a sinucis


Citeste si...
Doliu în fotbalul românesc: Unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști a murit! A jucat cu Hagi