O nouă tragedie a îndoliat lumea fotbalului mondial. Jairzinho Pieter (31 de ani), portarul reprezentativei din Curacao, a decedat luni, 9 septembrie 2019, în camera de hotel la care era cazată echipa naționala si se afla în cantonament.

Portarul a fost găsit de către coechipierii săi decedat în camera de hotel. Naționala Curacao se pregătea să joace miercuri, 11 septembrie 2019, al doilea meci cu Haiti, din cadrul Ligii Națiunilor, zona CONCACAF, în doar câteva zile. Duminică, 8 septembrie, Curacao s-a impus în fața celor din Haiti, scor 1-0, meci în care Pieter a fost rezervă neutilizată.

Ce au făcut jucătorii naționalei Curacao, după ce l-au găsit pe Jairzinho Pieter mort în hotel!
Eloy Room, portarul titular al naționalei din Curacao, a postat, pe social media, un videoclip în care se vede cum toți componenții lotului se roagă în memoria fostului lor coleg. În plus, sunt și mai multe imagini în care apare Jairzinho Pieter.

Citeste si...  De ce apelează bărbaţii la serviciile prostituatelor. Află cruntul adevăr

Pieter a fost proclamat în iunie anul trecut, 2018, campion al Cupei Regelui, cu reprezentativa Curacao, după ce naționala sa s-a impus la loviturile de departajare în fața Vietnamului.