Doi proxeneți din Buzău, au fost reţinuţi, iar miercuri sunt prezentaţi în fața instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Unul dintre ei şi-a trimis soţia să se prostitueze timp de patru ani, iar celălalt concubina, deşi aveau situaţii materiale bune.

Conform IPJ Buzău, în perioada 2016-2020, cei doi proxeneți în vârstă de 27, respectiv 32 de ani, ambii din municipiul Buzău, ar fi determinat şi ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către două tinere de 25 şi 26 de ani, pe teritoriul mai multor state: România, Elveţia, Marea Britanie, Germania.

În urma activităţilor ilicite, cei doi tineri ar fi obţinut foloase materiale estimate la 250.000 de euro.

Unul dintre ei şi-a exploatat soţia, iar cel de-a doilea concubina. Cei doi au fost prinşi la finalul unor ample percheziţii desfăşurate de poliţiştii din Buzău.

Ambii proxeneți proveneau din familii bune

“Activităţile au fost desfăşurate în baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Buzău.Percheziţiile au fost desfăşurate la imobile din Vadu Paşii, Măgura şi municipiul Buzău. Au fost puse în aplicare 15 mandate de aducere, cu vârste cuprinse între 22 şi 55 de ani, din judeţele Buzău, Vrancea şi Teleorman, persoane care au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău pentru continuarea cercetărilor. Cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost identificate şi ridicate mai multe medii de stocare. Totodată, a fost indisponibilizat un autoturism de lux”, precizează IPJ Buzău.

Cei doi bărbaţi provin din familii bune, iar activitatea desfăşurată timp de 4 ani nu a fost ca o necesitate, ei având situaţii materiale bune.


Citeste si...
Amanta lui Leo Iorga i-a transmis un mesaj sotiei acestuia