Doi frați, care au obligat sclave sexuali să lucreze ca prostituate chiar și după ce au rămas însărcinate cu copilul unui client, au fost arestati.

Doi proxeneți Ilcic Dumitru, în vârstă de 19 ani și Ioan Dumitru, 24 de ani, au dus-o pe tânăra în Marea Britanie la promisiunea unei slujbe de fabrică, dar a făcut-o să aibă relatii sexuale cu până la 15 bărbați pe zi.

Victima sclaviei, amenințată că va fi atacată, dacă nu va face bani pentru perechea de proxeneți, potrivit Dailymail.co.uk.

Când era însărcinată în jurul a șapte luni, se temea că bebelușul era mort, deoarece nu mai putea simți cum se mișcă.

Potrivit poliției, această teamă a apărut din cauza unei tentative de avort forțat. Cu toate acestea, mai târziu a născut un băiat sănătos.

Ea a reușit să se îndepărteze de captorii ei, când și-a contactat familia din patria sa. Au contactat apoi autoritățile române.

Racolată din aeroport
Când femeia a sosit pentru prima dată în Marea Britanie în aprilie trecută, a fost ridicată de pe cei doi frați de la Aeroportul Luton și dusă într-o casă din Plumstead, sud-estul Londrei, unde locuiau alte două femei românce.

Pașaportul și documentele de călătorie au fost apoi luate de la ea, astfel încât să nu poată părăsi Marea Britanie și să se întoarcă acasă, a spus poliția.

În seara sosirii ei în Marea Britanie i s-a spus imediat să se pregătească în „haine sexy”, în timp ce ieșeau la muncă și erau conduse în nordul Londrei.

Acolo i s-a înmânat o mică pungă cu șervețele și prezervative și i-a spus că lucrează pe străzi.

Victima le-a spus bărbaților că nu a mai făcut acest tip de lucrări înainte, dar i s-a spus că „va învăța”, a spus poliția.

Prin impunere violenței și controlului pe care îl aveau frații asupra ei, ea a continuat să lucreze pe stradă ca lucrător sexual, a spus Scotland Yard.

Momente de groază pentru lucrătoarele sexuale
A fost forțată să doarmă cu 10 până la 15 bărbați pe zi, uneori făcând până la 1.000 de lire sterline pe zi, ceea ce a fost îndepărtat imediat de către capturile ei.

Femeia a fost bătută și abuzată în mod regulat de cei doi bărbați, odată cu un băț pe spatele picioarelor. Niciodată nu i s-a permis să părăsească casa singură și a avut întotdeauna pe cineva cu ea, a spus poliția.

Doi ofițeri români, care sunt detașați în Marea Britanie pentru a ajuta în afacerile internaționale cu România, au avut rolul de a ajuta detectivii odată ce femeia și-a contactat familia, fără ca ei să știe.

Proxenetii, arestati în temeiul Legii sclaviei moderne
Aceștia și o echipă de ofițeri au fost deplasați imediat în casa din Plumstead și ambii bărbați au fost arestați pentru infracțiuni în temeiul Legii sclaviei moderne, controlând prostituția și vătămările corporale reale.

De asemenea, Ilcic a fost arestat pentru furnizarea de droguri după ce au fost descoperite dovezi pe telefonul său în momentul arestării.

Vineri, la Woolwich Crown Court, ambii bărbați au fost condamnați după ce s-au declarat vinovați la începutul acestui an la aceeași instanță.

Ilcic Dumitru a fost închis timp de 15 ani și trei luni pentru conspirație în traficul în Marea Britanie pentru exploatare sexuală, conspirație pentru a ține o persoană în servitute și furnizarea de droguri de clasa A – și anume cocaină.

Ioan Dumitru a fost închis timp de 16 ani pentru trafic de sex și conspirație pentru a deține o persoană în servitute.

Inspectorul detectiv Grant Anderson, de la Unitatea Modernă de Sclavagism și Exploatare Sexuală a Copilului (MSCE), a spus: „Aceasta a fost o crimă groaznică care a supus o tânără vulnerabilă unui mod de viață oribil.

„Știm că nu va uita niciodată timpul în captivitate, dar pot raporta că a născut un băiat sănătos.

„Ne-am angajat să aducem acești infractori în justiție și vom continua să colaboreze cu partenerii locali și de peste mări pentru a face acest lucru.”


Citeste si...
Expulzat din România de Noua Securitate?