Doi copii, o fată şi un băiat, de 8, respectiv 10 ani, au fost transportaţi, joi după-amiaza, la Spitalul de Urgenţă din Bistriţa, după ce au căzut de pe un ATV pe un drum din localitatea Tiha Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud, transmite corespondentul Mediafax.

Doi copii au fost transportaţi, joi, de o ambulanţă şi un echipaj SMURD la Spitalul de Urgenţă din Bistriţa, după ce au căzut de pe un ATV pe un drum comunal din comuna Tiha Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de prim ajutor al SMURD Bistriţa-Năsăud şi o autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanţă. După evaluarea stării de sănătate a celor doi copii, personalul medical a hotărât că aceştia trebuie transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Bistriţa.

Citeste si...  Incident extrem de grav. Un avion care a decolat de pe Otopeni s-a întors de urgență la București

„Echipajele medicale au găsit la faţa locului doi minori, o fetiţă în vârstă de 8 ani şi un băiat în vârstă de 10 ani. Băiatul prezintă traumatism cranio-cerebral şi excoriaţii, iar fetiţa atac de panică. Ambii copii vor fi transportaţi la UPU SMURD Pediatrie Bistriţa pentru mai multe investigaţii medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Cristina Răcilă.

Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud a deschis o anchetă în acest caz, urmând să stabilească împrejurările în care cei doi copii aflaţi pe ATV s-au accidentat.