Doi copii, o fată şi un băiat, de 8, respectiv 10 ani, au fost transportaţi, joi după-amiaza, la Spitalul de Urgenţă din Bistriţa, după ce au căzut de pe un ATV pe un drum din localitatea Tiha Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud, transmite corespondentul Mediafax.

Doi copii au fost transportaţi, joi, de o ambulanţă şi un echipaj SMURD la Spitalul de Urgenţă din Bistriţa, după ce au căzut de pe un ATV pe un drum comunal din comuna Tiha Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de prim ajutor al SMURD Bistriţa-Năsăud şi o autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanţă. După evaluarea stării de sănătate a celor doi copii, personalul medical a hotărât că aceştia trebuie transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Bistriţa.

Citeste si...  Dobânzile din România sar în aer din nou! Indicele Robor, salt spectaculos

„Echipajele medicale au găsit la faţa locului doi minori, o fetiţă în vârstă de 8 ani şi un băiat în vârstă de 10 ani. Băiatul prezintă traumatism cranio-cerebral şi excoriaţii, iar fetiţa atac de panică. Ambii copii vor fi transportaţi la UPU SMURD Pediatrie Bistriţa pentru mai multe investigaţii medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Cristina Răcilă.

Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud a deschis o anchetă în acest caz, urmând să stabilească împrejurările în care cei doi copii aflaţi pe ATV s-au accidentat.

loading...