Procurorii DNA au luat măsuri asiguratorii în dosarul lui Gabriel Oprea care este acuzat ca a primit o maşină de lux de la fostul şef DIPI. Procurorii l-au înştiinţat pe fostul ministru al Internelor, Gabriel Oprea cu privire la secestrul pus pe mai multe bunuiri.
„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au instituit măsura sechestrului asigurător, asupra mai multor clădiri şi terenuri situate în municipiul Bucureşti, respectiv judeţul Ilfov şi Giurgiu ce aparţin inculpaţilor Oprea Gabriel, Nicolae Gheorghe şi Pavel Gabriel-Nicolae, până la concurenţa sumei de 410.000 lei”, a spus DNA într-un comunicat de presă.

Procurorii susţin că “la data de 13 iulie 2015, Gabriel Oprea, în calitate de ministru de Interne şi ordonator de credite, cu ajutorul suspecţilor Nicolae Gheorghe, secretar de stat în cadrul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă şi Pavel Gabriel-Nicolae, şef al serviciului juridic, a dispus suplimentarea cu suma de 410.000 lei a fondurilor pentru cheltuieli operative ale acestei structuri de poliţie şi a aprobat achiziţia unui autoturism Audi A8 în scopul declarat al asigurării protecţiei demnitarilor”.

Citeste si...
Un câine mort găsit lângă Parcul Tei, unde a fost sfâşiat Ionuţ, a isterizat iar tot Bucureştiul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.