DJ Harra trece prin momente grele. Frumoasa roşcată şi-a prins iubitul în flagrant în timp ce o înşela cu Bianca Jurcă pe care mulţi o cunosc drept „sexy-politiciana”.

Dana Neacşu, cunoscută drept DJ Harra, părea că-şi găsise jumătatea şi era foarte fericită. Ea şi iubitul ei locuiau împreună şi chiar vorbiseră despre căsnicie. Din păcate, lucrurile s-au terminat destul de urât. Fostul iepuraş Playboy a povestit cum şi-a surprins iubitul, pe Cătălin, în timp ce o înşela cu Bianca Jurcă.

„Tocmai pentru că a fost prima relaţie pe care eu am făcut-o publică, primul bărbat cu care eu am apărut de mână, am încercat foarte mult să fac ca totul să fie bine, să nu fiu judecată. (…) Cred că este de vină şi vârsta, deşi eu nu-l consider un copil. Probabil era cu gândul afară, la joacă. La ce cantitate de femei există pe piaţă, nu la calitatea relaţiei”, a declarat Dana în cadrul emisiunii Wowbiz de la Kanal D.

„Am trecut printr-o perioadă foarte dificilă. După stresul din ultima perioadă, am avut o noapte în care am stat cu telefonul setat pe numărul de urgenţă, de frică să nu fac un atac de inimă, pentru că mă înţepa foarte tare. El a avenit la 8 dimineaţa şi m-a minţit că a fost la un prieten, la care eu ştiam că nu fusese. Am plecat la mare plângând tot drumul. Ajunsă acolo mi s-a făcut iar rău, am mers la medic şi mi-a dat pastile pentru depresie”, mai spus Dana.

„A fost greu pentru mine. I-am văzut cu ochii mei. Erau la trei mese depărtare de mine”, a declarat DJ Harra.

Citeste si...
Tudor Chirilă să apară: Am lovit pentru că am fost provocat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.