Imagini cu situaţia disperată a comunei Proviţa de Sus, din Prahova, unde inundaţiile de acum două luni au distrus podul pietonal care face legătura cu şoseaua principală şi 300 de persoane sunt izolate.

„Sunt un locuitor al comunei Provita de Sus strada Schiopota din judetul Prahova, si ma adresez dumneavoastra cu speranta ca noi locuitorii acestei comune ne putem face auziti… Dupa cum ati relatat si dumneavoastra in zilele precedente in judet au fost inundatii, insa ce nu se cunoaste e faptul ca aici nu au fost luate locuinte sa putem avea atentie din partea mediei si a autoritatilor, dar sunt izolati mai bine de 300 de oameni, deoarece podul pietonal care face legatura cu soseaua principala era distrus inca de la inundatia precedenta de acum 2 luni, iar drumul auxiliar de masini este impracticabil.

Ne e frica de o urgenta medicala sau un incediu deoarece la noi nu pot ajunge… Autoritatile locale sunt inutile, primarul Elena Cosmoiu e in vacanta in strainatate iar viceprimarul nu are capacitatea de a gestiona situatia. Strigatul nostru de ajutor e cu atat mai grav cu cat se anunta ploi in urmatoarele 3 luni… si copii nu pot merge la gradinite sau scoli iar batranii la dispensar… „.

Citeste si...
Cod galben de vânt puternic