Directorul Tel Drum, Petre Pitiș, a declarat la ieșirea din sediul DNA, unde a fost informat cu privire la expertiza în dosar, că majoritatea documentelor din valiza jurnaliștilor de la Rise Project sunt deja la procurori și că nu a fost emisă niciodată o factură pentru fiul lui Liviu Dragnea.

„Nu pot să știu (despre documentele din valiză, n.r.). Acolo, eu am văzut că sunt documente care sunt deja la dosar. 80% din ce s-a prezentat în presă „Valiza” există la dosar din data de 6 august, de când s-au făcut perchezițiile. Cum au ajuns și acolo, nu pot să îmi explic”, a declarat Petre Pitiș, la ieșirea din sediul DNA, potrivit Mediafax.

Directorul Tel Drum, Petre Pitiș :

Petre Pitiș a fost chemat la sediul DNA pentru a fi informat de către procurori cu privire la expertiza dispusă în dosarul Tel Drum.

Întrebat de mailul pe care, potrivit Rise Project, fiul lui Liviu Dragnea i l-a trimis pentru a-i achita o factură, Petre Pitiș a spus că Tel Drum nu a emis niciodată o astfel de factură.

Citeste si...  Curtea Supremă cere DNA să lămurească dacă SRI a fost implicat în dosarul lui Dragnea, privind angajările fictive

„Nu știu de mail, eu știu facturile pe care le am și care sunt depuse aici. Nu am spus că-i plăteam. Am spus că am văzut mailul (prezentat de jurnaliștii Rise Project, n.r.), dar nu corespunde, factura care este în acel mail nu a fost niciodată emisă pentru Tel Drum”, a mai spus Petre Pitiș.

Directorul Tel Drum, Petre Pitiș :

Rise Project a intrat în posesia unor documente importante, pe care DNA nu le-a găsit la percheziţiile de la Tel Drum, dar a dat peste ele un sătean din Teleorman. În hard-ul din valiză se află schiţa casei lui Dragnea şi mailuri trimise de fiul său. O parte dintre documente a fost publicată la începutul lunii noiembrie.

Printre mailuri sunt unele trimise de pe o adresă salvată Ştefan Dragnea. Mailul este trimis în anul 2010: “Am şi eu o datorie la un tip şi nu vreau să cer lu Liviu că mă ceartă, mă poţi ajuta să o achit? A făcut o factură cu ulei pentru maşini”.