Tribunalul București este chemat să pronunțe o sentință într-un caz nebisnuit de înșelăciune instrumentat de DNA. Este povestea directorului ADP sector 4, un personaj extrem de controversat.

Pe baza probelor, procurorii le cer judecătorilor să îl oblige să restituie salariile pe care le-a încasat în ultimii 12 ani.

Marian Goleac este un personaj controversat, nu din pricina relației speciale pe care ar fi avut-o cu primarul sectorului 4, ci mai ales din cauza presupuselor legături cu lumea interlopă din sector.

DNA a declarat într-un comunicat de presă trimiterea în judecată a acestuia. Tribunalul București va trebui să decidă dacă se confirmă sau nu vinovăția și, eventual, care este pedeapsa pe care o merită, într-un caz de înșelăciune.

Anchetatorii spun că din 2008 până în mai 2020, Marian Goleac ar fi ocupat ilegal funcția de director, chiar și interimar, al Direcției pentru Amenajarea Domeniului Public din sectorul 4 al Capitalei.

Citeste si...
Vezi ce răspunde Dâncu la acuzațiile Ancai Alexandrescu

Acesta și-ar fi bazat funcția pe documente de studii care se presupune că au fost falsificate.

În primul rând, Goleac ar fi adus la ADP o adeverință de studii superioare de nivel politehnic, specialitatea electro-mecanică. Ulterior, ar fi adus chiar și o diplomă de inginer. Se pare că nici diploma de Bacalaureat prezentată la angajare nu ar fi autentică.

Cu studiile gimnaziale, Goleac nu ar fi putut ocupa funcția de director, ci doar funcții de execuție cum ar fi muncitor la salubritate în parcuri sau fierar betonist.

DNA a solicitat ca acesta să restituie salariile primite în ultimii 12 ani, adică 1,76 de milioane de lei!

Până la această oră, Marian Goleac nu a putut fi contactat pentru a oferi o declarație în privința acuzațiilor.

Până la luarea unei decizii, Goleac se bucură de prezumția de nevinovăție.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.