Inainte sa-si dea ultima suflare intr-un spital din Londra, Dinu Patriciu a luat o decizie incredibila, cumva ca un presentiment la cee ace avea sa se intample: si-a cumparat un cavou in cimitirul Bellu!

61558613

Dinu Patriciu a murit azi dimineata, inconjurat de familie, intr-un spital privat din Londra, unde a fost internat din cauza unor complicatii medicale survenite in urma transplanutului de ficat.

Afaceristul a plecat din Romania la inceputul acestui an, si s-a stabilit in Marea Britanie , la recomandarea medicilor. Inainte dea a pleca insa din tara, milionarul a luat o decizie incredibila, cumva ca o premonitie la ce avea sa se intample.

El si-a cumparat un cavou in cimitirul Bellu, pentru care a platit 25.000 de euro, echivalentul unei garsoniere! Nu s-a uitat insa la bani si a cerut ca locul de veci sa fie totusi unul discret, care sa nu atraga atentia.

61320349

Familia afaceristului sustine ca funeraliile vor fi discrete.

Dinu Patriciu, unul dintre cei mai cunoscuţi şi influenţi întreprinzători şi oameni de afaceri din România ultimilor 25 de ani, s-a stins din viaţă într-o clinică londoneză. La 3 august împlinise 64 de ani.Dinu Patriciu a murit inconjurat de membrii familiei, in urma unei infectii pulmonare, pentru care fusese spitalizat in ultimile zile. Funeraliile lui Dinu Patriciu vor avea loc in cercul restrins al familiei. Pe aceasta cale, familia face un apel indoliat la respectarea dorintei defunctului ca ultimul sau drum sa ocoleasca neintelegerile, lipsa de decenta si agresivitatea de care acesta a avut prea mult parte, in ultimii ani de viata si suferinta. Multumim pe aceasta cale tuturor celor care l-au cunoscut, apreciat si respectat .Dumnezeu sa-l ierte! Familia Patriciu”, potrivit comunicatului.

Citeste si...  Mircea Lucescu a remarcat o greșeală făcută de Simona Halep