Gheorghe Dincă le-a povestit anchetatorilor ce a făcut cu Luiza Melencu, din momentul în care a luat-o pe în maşina sa.

Anchetatorii l-au dus azi pe Gheorghe Dincă în centrul Caracalului, pentru reconstituirea zilei de 14 aprilie, când a răpit-o pe Luiza Melencu. Ei vor să refacă prin declaraţii şi imagini firul acelei zile despre care sunt puţine informaţii.

Reconstituirea a început dimineaţă din locul de unde criminalul din Caracal a luat-o pe fată la ocazie, într-o zi de duminică.

Noutatea pe care au aflat-o azi cei care cercetează cazul este că din centrul oraşului Caracal, Dincă nu a venit cu Luiza direct acasă la el, a trecut pe acolo, dar apoi s-a dus până în satul fetei, la destinaţie, unde a imobilizat-o în maşină. Acest lucru nu a fost ştiut până acum, dar conturează modul de operare al criminalului din Caracal  la fel a procedat şi cu Alexandra Măceşanu. Şi pe ea a mobilizat-o tot la destinaţie.

Citeste si...  Mama Luizei, cu inima frântă. Fiica ei ar fi trebuit să meargă astăzi la școală

Apoi, Dincă le-a arătat anchetatorilor cum a scos-o pe Luiza Melencu din maşină, cum a dus-o în curte legată şi cum a băgat-o în casă.

Reconstituirea va continua cu momentul în care Gheorghe Dincă va arăta locul unde ar fi dus corpul fetei la liziera de la lângă Caracal.