În urmă cu o săptămână, polițiștii din Caracal abia reușiseră să intre, de o oră, în casa lui Gheorghe Dincă. Bărbatul fusese identificat drept cel în mașina căruia urcase Alexandra Măceșanu, cu două zile în urmă. Trecuseră 19 ore din momentul în care fata de 15 ani sunase la 112 și ceruse, disperată ajutorul unor operatori care i-au răspuns ironic și au fost chiar deranjați de apelurile ei repetate. 

Gheorghe Dincă a stat în sediul central al DIICOT mare parte din noaptea care tocmai a trecut. Audierea sa a durat opt ore și s-a încheiat în jurul orei 4, în această dimineață. Dosarul în care bărbatul și-a menținut declarațiile făcute la Craiova, că le-ar fi ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, este coordonat de Felix Bănilă.

Citeste si...
DNA lamureste chestiunea legata de zvonul "arestarii" lui Tariceanu

Șeful DIICOT își pune, practic, mandatul în joc în această anchetă care de o săptămână bate pasul pe loc și nu a adus nicio informație concretă despre ce s-a întâmplat cu cele două fete.

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă: Nu și-a schimbat declarația.

Reporter: Declarația legată de ambele crime?

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă: Da, da, da.

Reporter: A spus unde sunt fetele? Cadavrele, dacă a recunoscut.

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă: Nu pot să vă spun. M-a rugat domnul procuror să nu vă dau detalii.

Reporter: Nu spuneți locația, dar măcar a spus unde sunt fetele ca să le găsească că tot bâjbâie anchetatorii de zile bune?

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă: O să vă comunice Parchetul, DIICOT-ul.