Dinamo schimbă antrenorul. Din nou! Adrian Mihalcea a fost demis după doar câteva meciuri în play-out, în locul „Țăranului” fiind adus Gheorghe Mulțescu. Loviți fără milă de adversarii din Liga 1, alb-roșii apelează SMURD-ul, sperând într-o resuscitare care-i va păstra la viață în prima divizie.

Într-un mesaj postat pe contul oficial de Facebook, FC Dinamo anunță instalarea ca „principal” a lui Gheorghe Mulţescu, iar Cornel Ţălnar, director tehnic.

„Mulţumim, Adrian Mihalcea! Succes, Gheorghe Mulţescu şi Cornel Ţălnar! Dinamo Bucureşti anunţă încheierea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu antrenorul principal Adrian Mihalcea. De astăzi până la finalul acestui sezon competiţional, noul antrenor principal al echipei Dinamo Bucureşti este Gheorghe Mulţescu. Gheorghe Mulţescu va fi ajutat la conducerea tehnică a echipei de o altă glorie dinamovistă, Cornel Ţălnar, noul director tehnic în cadrul clubului din Ştefan cel Mare”, se arată pe pagina de FB a clubului

Dinamoviștii îi impută lui Adrian Mihalcea rezultatele slabe din play-out: „Numit în urmă cu patru luni la conducerea tehnică, după două înfrângeri consecutive în play-out-ul acestei ediţii de campionat, 0-1 pe teren propriu cu Academica Clinceni şi 0-1 în deplasare cu Politehnica Iaşi, Adrian Mihalcea nu a reuşit, din păcate pentru tot ce înseamnă Dinamo, rezultatele aşteptate de suflarea alb-roşie, atât în Liga 1, cât şi în semifinalele Cupei României.

O victorie (3-1 cu Academica Clinceni), o remiză (1-1 cu Politehnica Iaşi) şi trei eşecuri (1-3 cu Sepsi Sf. Gheorghe, 0-1 cu FC Voluntari şi 0-1 cu Viitorul Constanţa) a adunat Adrian Mihalcea în Liga 1 şi două înfrângeri în semifinalele Cupei României, 0-3 şi 0-1 cu FCSB”.

Mulțescu, la al patrulea mandat în „Groapă”
Gheorghe Mulţescu se află la cel de-al patrulea mandat în „Groapă”. Cel poreclit SMURD şi-a început cariera de antrenor pe banca lui Dinamo, în sezonul 1990-1991, a revenit în 2008 pentru jumătate de an şi a mai pregătit echipa în sezonul competiţional 2013-2014.

Ca jucător, Mulțescu a evoluat timp de şase ani pentru echipa din Ştefan cel Mare, între 1979 şi 1985, cu care a câştigat trei titluri de campion (1982, 1983, 1984) şi de două ori Cupa României (1982, 1984), participând decisiv la cea mai mare performanţă pe plan european, semifinalele Cupei Campionilor Europeni (1984).


Citeste si...
Ionuț Negoiţă, la un pas să închida colul de fotbal Dinamo

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.