DDB încearcă să ofere continuitate proiectului început la Dinamo, iar fanii-acţionari au purtat negocieri atât la nivelul lotului, cât şi la nivelul băncii tehnice. În vară, o decizie importantă va fi luată în privinţa antrenorului. În acest moment, Ionel Gane mai are contract pentru câteva luni, dar înţelegerea poate fi reînnoită pe încă un sezon. Actualul principal are şanse mari să conducă Dinamo şi din sezonul următor, fiind în graţiile DDB-ului.

Ionel Gane a început sezonul la Dinamo ca secund al lui Cosmin Contra, dar a fost promovat după plecarea principalului. Deşi a părut doar o variantă de avarie, Ionel Gane a semnat un contract de antrenor principal până la finalul sezonului, iar DDB i-a oferit şansa ca înţelegerea să fie prelungită pentru încă un an.

Ce antrenor poate avea Dinamo în următorul sezon! Ionel Gane a anunţat detaliile contractului
Dinamo se află pe locul 11 în Liga 1, cu Ionel Gane pe banca tehnică, iar antrenorul luptă pentru singurul obiectiv rămas pentru dinamovişti: Cupa României.

Antrenorul se bucură de susţinerea fanilor-acţionari şi ar putea rămâne şi în sezonul următor, mai ales că a acceptat să antreneze într-o perioadă „neagră” din istorie echipei din „Ştefan cel Mare”.

Ionel Gane a vorbit şi despre relaţia sa cu Cosmin Contra, după ce au apărut informaţii că fostul selecţioner s-a supărat pentru şederea prelungită la Dinamo a fostului secund:

„Conjunctura a făcut să rămân. Discuţia a fost ca eu să rămân în continuare, să ajut cât pot. Nu era o perioadă determinată. Puteam să rămân o etapă sau două şi să mă schimbe, dacă nu le convenea celor din conducere, cei din DDB sau partea spaniolă. Aşa că eu am rămas pe moment, fără să ştiu pentru cât timp. Cel puţin pentru cele câteva etape, până se termina turul. După care a urmat o discuţie cu suporterii şi m-au rugat foarte mult să rămân. Au mai fost şi mesaje de la jucători, care, tot aşa, mi-au spus să nu plec, să vin la reunire, că lucrurile se vor schimba. Şi asta m-a făcut să continui. Dar relaţia mea cu Cosmin Contra e una bună, eu nu am niciun conflict cu el. Sunt decizii pe care mi le asum. Aşa i-am spus şi lui, că rămân în continuare”, a declarat antrenorul dinamovist.

Ionel Gane, antrenorul de la Dinamo: „Am contract până în vară, cu opţiune de prelungire pe încă un an”
Oficial, Cosmin Contra încă e antrenorul principal de la Dinamo, iar în această perioadă se încearcă reglarea situaţiei financiare cu fostul antrenor. Succesorul său a oferit detaliile din înţelegerea cu DDB:

„Am contract până în vară, cu opţiune de prelungire pe încă un an. Rulez, în continuare, pe contractul de secund, pentru că, în acte, Cosmin Contra este în continuare antrenor principal. Lui nu i s-a reziliat contractul. Eu am semnat doar un act adiţional în ceea ce înseamnă acele acorduri pe parte financiară. Când am început cu Cosmin, nu aveam niciun gând de antrenor principal, chiar m-am simţit foarte bine cu Cosmin trei ani şi, când am început acest proiect la Dinamo, conjunctura a făcut şi viaţa te-a dus în situaţia asta. Vreau să mă bucur de acest statut, să mă bucur la maximum cu cei din DDB, cu suporterii de acest moment şi vom vedea din vară. Mi-e greu să iau o decizie şi să spun ce voi face”, a mai spus Ionel Gane, fostul secund al lui Cosmin Contra, la Dinamo.

Citeste si...
Mesajul Mihaelei Rădulescu de Crăciun. Cum s-a pozat alături de iubitul ei