Paul Surugiu, alias Fuego, a fost fascinat încă de mic de stilul muzical pe care l-a adoptat, cel romantic. Artistul nu a renunțat la drumul ales, deși i s-a sugerat în repetate rânduri să încerce să cânte altceva

A studiat apoi actoria și a luat lecții de canto, iar părinții săi făceau eforturi mari să-l poată ține la un internat din Capitală, pentru a-și urma visul.

În ciuda multor persoane care-l sfătuiau să se reorienteze, Fuego nu a renunțat la drumul ales. ”Unii mi-au zis că există deja romantici și nu am să reușesc. Dar eu nu m-am dat bătut. Sunt fericit că n-am cântat niciodată altceva decât piesele pe care le-am simțit și care mi-au plăcut. Muzica pop e o muzică fără vârstă, se va asculta și peste 100 de ani. Sunt extrem de emoționat la fiecare premiu pe care îl obțin, pentru că știu cât am muncit. Am plecat dintr-un oraș foarte frumos, Turda, și am avut părinți care munceau zi și noapte să-și țină copilul la București, la internat”, ne-a dezvăluit artistul. În prezent, Fuego a ajuns coleg de scenă cu două cântărețe pe care le urmărea și le aprecia în copilărie

Citeste si...  Cea mai mare dorință a lui Fuego s-a îndeplinit!

”Trebuie să le mulțumesc marilor artiste Stela Enache și Marina Florea. Au dat dovadă de un caracter extraordinar, au o verticalitate pe care rar am văzut-o. Am descoperit două colege extrem de serioase, artiste profesioniste”, a adăugat acesta.

loading...
 • Georgeta Hanzi

  Un artist de excepție! Diamantul muzicii românești! Felicitări! Admirație și prețuire artistul inimiilor noastră.

 • Dana I

  Un mare artist care nu a facut nici un compromis pentru a ajunge cunosut!A muncit enorm, a avut incredere in talentul lui si mereu a dat dovada de multa seriozitate!Felicitari si mult succes in continuare, Fuego!

 • Florentina Dobre

  Felicitari Paul Surugiu pentru cariera ta impresionanta!

 • Tina Pavel

  Felicitari Paul pentru tot ceea ce faci ….avem nevoie de asa oameni…..sa fii sanatos si sa ne incanti cu vocea ta divina …..multumim ca existi.

 • Cecilia

  Felicitări pentru întreaga carieră artistică, clădită prin multă muncă, perseverență și inspirație creativă!