Weekendul acesta a fost de sărbătoare pentru Valentina Pelinel. A fost ziua mamei ei şi a fiului său, Milan, căruia i-a organizat o petrecere de poveste în cel mai nou local din incinta Magic Place Crângaşi. Cu această ocazie, a fost lansată oficial noua afacere a familiei.

Pe data de 8 iunie 2016 Valentina Pelinel (37 de ani) aducea pe lume primul ei copil. De doi ani are statutul de mămică, iar vinerea trecută prinţişorul ei şi al lui Cristi Borcea a fost aniversat cu mare fast. Dacă anul trecut evenimentul s-a desfăşurat la reşedinţa din Pipera, alături de prietenele Valentinei şi naşa micuţului, iată că anul acesta Milan a avut parte de o petrecere în toată regula.

Invitaţii lui Milan s-au dat pe tobogane şi s-au jucat toată ziua
 

În cel mai nou local din incinta Magic Place Events, din Crângaşi, s-a deschis un pub cu dotări de ultimă generaţie, dotat cu 14 smart tv-uri, proiector, sonorizare, dar şi un salon de evenimente, care vineri a fost transformat într-un loc de basm pentru ziua de naştere a lui Milan. Baloane colorate, mascote Disney, flori şi un candy bar plin cu prăjituri delicioase, fructate, în nuanţe care au atras copiii precum ursul la miere. Extrem de elegant, sărbătoritul şi celebra sa mămică şi-au întâmpinat invitaţii, prieteni de familie, însoţiţi de copilaşi. Mădălin  Ionescu şi Cristina Şişcanu au venit împreună cu fetiţa lor, Petra, iar Anca Serea, cu doi dintre băieţii ei, Moise şi Noah. 

Aşa a arătat festinul dulce de la ziua lui Milan
 

Copiii s-au distrat pe cinste, s-au dat în tobogane, s-au răsfăţat cu un meniu bogat şi abia s-au lăsat duşi acasă. Milan a fost copleşit cu daruri, cu atenţie, iar momentul tortului a fost cu totul special. Valentina Pelinel s-a ocupat singură de eveniment, fără ajutoare, iar prima petrecere a fiului său i-a ieşit perfect. Nu şi-a luat ajutoare, pentru că de-a lungul timpului a dobândit experienţă, ocupându-se cam de toate afacerile familiei Borcea.

Acesta este cel mai nou local al familiei Borcea
 

Ştrandul din Drumul Taberei sau hotelul Boavista, din Timişoara, sunt promovate foarte bine, iar faptul că Valentina face profit este dovada că după muncă urmează şi răsplata. Din păcate, nici la această aniversare nu a putut fi prezent tatăl băiatului, întrucât îşi ispăşeşte pedeapsa primită în “Dosarul Transferurilor”. Familia speră însă într-o minune, iar anul viitor Borcea să-i fie alături celui mai mic copil al său, din cei 7 pe care îi are. Tot la finalul săptămânii trecute, pe 7 iunie, a fost sărbătorit un alt membru din familia Valentinei, şi anume mama ei, Georgeta, pe care a complimentat-o pe Facebook.    

Mădălin Ionescu, Cristina Şişcanu şi fetiţa lor au fost şi ei la petrecere