“Actriţele nu trebuie să se plângă că e greu să fii mamă”

  angelina-2

Actriţele văd diferit creşterea propriilor copii: una se plânge că-i este greu, alta acceptă situaţia fără să crâcnească. Dar cum să le fie greu când fiecare îşi permite să angajeze bone, să muncească atât cât îşi doresc şi să le dea o educaţie aleasă copiilor? Ipocrizia merge prea departe şi, iată, că Angelina Jolie le pune la punct pe colegele care se plâng.

Angelina Jolie are sase copii insa nu s-a plans niciodata cat de greu este sa fii mama. Intr-un interviu pentru The New York Times, actrita din “Maleficient” sustine ca actritele nu trebuie sa se planga pentru ca oricum o duc mai bine decat majoritatea femeilor din aceasta lume.

Este una dintre cele mai ocupate si mediatizate vedete ale lumii, are o familie implinita si este mama a sase copii, insa in ciuda responsabilitatilor si a programului infernal Angelina Jolie nu s-a plans niciodata ca este dificil sa ai grija de sase copii. Intr-un interviu pentru The New York Times, Angelina constientizeaza cat este de privilegiata si sustine ca nicio alta persoana in locul ei nu trebuie sa se planga. Declaratiile Angelinei vin ca o replica dura pentru Gwyneth Paltrow, care mereu a sustinut public ca este tare greu sa fii si actrita de succes dar si mama in acelasi timp.

F

“Nu sunt o mama singura care are doi copii si care incearca sa traiasca de la o zi la alta. Beneficiez de mai mult sprijin decat majoritatea femeilor din aceasta lume. Am resursele necesare sa am o casa, sa am parte de ingrijire medicala si sa-mi cumpar mancarea pe care mi-o doresc. Cand simt ca fac prea multe pot sa ma opresc si sa fac mai putine. Nu sunt nevoita sa imi caut in permanenta un job. Pot sa-mi iau atata timp liber cat imi doresc”, declara Angelina.

“Cred ca femeile in pozitia mea, care au totul la dispozitia lor, nu trebuie sa se planga. Trebuie sa fie constiente cam cat de multi sunt cei care incearca sa traiasca decent, care nu beneficiaza de niciun sprijin. Pentru foarte multi viata este tare grea”, mai spune actrita.

Declaratiile Angelinei ii dau o replica dura lui Gwyneth Paltrow care a sugerat in timpul divortului ei de Chris Martin ca “este mai greu sa iti cresti copiii si sa ai o cariera de actrita decat daca ai avea un job care incepe la ora 9 si se termina la ora 5 dupa-amiaza”. Săraca Gwyneth, ar trebuie să lucreze la metrou sau la măturat străzi, că acolo este program fix, pe gustul ei!

 

 

Citeste si...  Situaţia din Ucraina are efecte negative asupra locuitorilor din Transnistria