Se crede ca un barbat cauta o aventura in afara casei, doar atunci cand ceva nu merge cum trebuie in casatoria lui. Si totusi, acest lucru nu este neaparat obligatoriu. Unii domni sunt doar afemeiati incorigibili si altii vor altceva.

Sa vedem care sunt diferentele majore dintre sotie si amanta:
In multe familii, barbatii isi respecta prea mult sotiile si nu le cear sa le indeplineasca toate fanteziile lor sexuale. Ei le privesc ca un companion in viata, mama copiilor lor, dar doar pentru ca o iubesc foarte mult, nu-si pot permite sa le ceara sa faca sex in trei si asa mai departe. Aici vine rolul iubitului obraznic care este gata pentru orice experimente.
Sotia miroase a sarmalute si a ciorba, pe cand amanta are miros de parfumerie. Si pe barbat il excita mai tare aromele fine, decat aromele traditionale.
Sotia este intotdeauna cea care si-a meritat soarta fiindca n-a stiut sa-i ofere barbatului ceea ce el isi dorea. Amanta e cea care ii ofera tot ceea ce el isi doreste, si cateodata, si ceva in plus.

Amanta creste stima de sine a barbatului. Fiecare domn are nevoie sa se simta macho si prin urmare simte nevoia ca o femeie sa il asigure ca este cel mai bun amant. Se stie faptul ca barbatii vor sa arate bine in ochii unei femei.
Amanta intelege, sotia nu. Este normal probabil ca o amanta sa aiba mai multa rabdare cu barbatul decat o sotie. Intr-un cuplu casatorit intervin fel si fel de alte probleme care in relatia dintre un amant si o amanta nu au ce cauta. Copiii, responsabilitatile casei, banii de rate, de facturi, toate acestea subrezesc in timp unele casnicii. Iar cand acasa barbatul nu aude decat ca nu munceste suficient de mult, ca nu se implica atat cat trebuie, se refugiaza in bratele cei care ii ofera mai multa intelegere.

Citeste si...
Bănuieşti că are o amantă?

Sexul isi pierde de multe ori din valoare si se transforma intr-o obligatie conjugala care nu mai are niciun farmec. Se intampla pentru ca „trebuie” si atat. Organismul insa cere mai mult decat atat. Sexul trebuie combinat cu pasiune si cand partenerii nu isi mai ofera asa ceva sunt tentati amandoi sa caute efervescenta in alta parte. E valabil si pentru sot, si pentru sotie.
Orice am spune, cu toate acestea, oamenii rareori isi parasesc sotiile lor pentru amante, deoarece langa ele au parte de multa emotie, confort, pace si securitate.