Life, Stiri

Dieta Facelift! Cum te scapa de kilograme si iti intinereste total tenul

Eva Mendes arata la 39 de ani ca la 25. Cum este posibil? Actrita este adepta dietei Facelift, un regim alimentar care promite intinerirea tenului si mentinerea aspectului pe termen lung.

 13228_eva_mendes_2_300x0_12894000

Eva Mendes si Oprah Winfrey sunt doar doua dintre vedetele hollywoodiene care urmeaza dieta Facelift, creata de medicul Nicholas Perricone. Marele avantaj al dietei este ca dureaza doar trei zile.

 

Dar cum este posibil sa slabesti si sa ti se intinereasca tenul in doar trei zile de regim alimentar? Ei bine, secretul consta in nutrientii pe care mizeaza dieta Facelift.

 

Principalele alimente pe care ai voie sa le consumi in cele trei zile de dieta sunt ouale, somonul, fructele de padure, verdeturi, ovazul, uleiul de masline, pieptul de curcan, alunele de padure, midgalele si alte seminte de acest gen, coapte, nu prajite.

 

Bineinteles, daca-ti concepi de una singura meniul pe trei zile folosind alimentele de mai sus, nu vei obtine rezultate impresionante din prima. Doctorul Perricone a conceput, de fapt, un plan de dieta pe 3 zile, dar si unul pe 28 de zile. Daca transformi planul de 28 de zile in regim alimentar de sinestatator, atunci rezultatele vor fi vizibile fara doar si poate. Iar dovada? Insasi Eva Mendes pentru care dieta Facelift a devenit stil de viata.

 

Dar si dupa trei zile poti observa schimbari la nivelul tenului tau. Cum? Dieta Facelift pe trei zile ajuta la diminuarea zonelor umflate ale pielii, contureaza liniile fetei, precum mandibula, atenueaza cearcanele si elimina apa din organism. Exista, totusi, o regula pentru a obtine toate acestea in doar trei zile: sa mananci de doua ori pe zi somon, iar toate celelalte alimente sa fie organice, naturale, nu crescute cu ingrasaminte.

 

Iata lista ta de cumparaturi daca vrei sa urmezi dieta Facelift pentru a slabi si a arata mai tanara:

Oua organice

Afine, zmeura si alte fructe de padure mixte, biologice

Pepene galben Cantalup

Fulgi de ovaz

Kiwi

Somon

Piept de curcan

Salata verde romana

Legume sau zarzavaturi cu frunze verzi inchise la culoare

Ulei de masline extravirgin

Lamai

Mere

Pere

Iaurt natural

Alune de padure, migdale si alte seminte de acest fel (coapte, nu prajite)

Legume verzi deschise la culoare, precum broccoli, spanac, sparanghel

Apa minerala

Conditia de baza in alegerea fiecarui produs alimentar este ca acesta sa fie cat mai natural, netratat.

 

Iata alegerile alimentare pe care le poti face la MICUL DEJUN:

– omleta fara ulei din trei oua, o felie de penene galben, o cescuta de capsuni

– 170 de grame de somon la gratar (nu afumat, caci acesta contine prea multa sare)

– 110 grame de fulgi de ocaz fierti timp de cinci minute

*** nu ai voie sa bei sucuri, cafea sau sa mananci paine (nici prajita sau neagra) la micul dejun. Daca ai, totusi, nevoie de un „boost” de dimineata, avand obisnuinta de a bea cafea zilnic la trezire, atunci opteaza pentru un ceai negru sau verde, care-ti vor oferi cantitatea de cafeina de care ai nevoie pentru a te energiza. Insa nu indulci ceaiul nici cu zahar, nici cu alt indulcitor natural sau artificial.

 

PRANZ:

 

– 200 de grame de somon la gratar, la cuptor sau fiert, salata verde romana cu putin ulei de masline extravirgin si suc de lamaie, o felie de pepene galben, cateva capsuni.

 

CINA:

 

– 170 de grame de somon la gratar, salata verde romana, 130 de grame de legume la cuptor sau gatite la aburi (sparanghel, broccoli, spanac), o felie de pepene galben si fructe de padure.

***nu ai voie sa mananci legume radacinoase, precum cartofi sau morcovi.

 

GUSTARE INAINTE DE CULCARE

 

– un mar sau o para
– 50 de grame de piept de pui sau de curcan sau 170 de grame de iaurt natural
– 50 de grame de alune de padure/migdale/sau alte seminte de acest fel.

blank