Sophie Turner, cunoscută pentru rolul Sansei din Game of Thrones, a dezvăluit într-un interviu acordat pentru The Sunday Times că dieta extremă pe care a ținut-o în adolescență i-a afectat serios sănătatea. Actrița, în vârstă de 23 de ani, susține că apariția în serial la o vârstă fragedă – avea doar 14 ani la debutul producției – a avut un impact major asupra imaginii proprii. Acest lucru a determinat-o să-și numere caloriile pe care le consuma, ceea ce a dus la unele probleme de sănătate.

Nu numai că a suferit de depresie din cauza criticilor primite pentru rolul Sansei Stark din Game of Thrones și că a vrut să se sinucidă la 17 ani. Sophie recunoaște că nu a avut menstruație timp de un an, o parte din vină având-o și producătorii care au obligat-o să urmeze să slăbească. Atunci a decis că trebuie să meargă la terapie și, după o perioadă, a început să se simtă mai bine.

Citeste si...  Radu Mazăre sa policalificat la puşcărie. Croieşte feţe de pernă şi cearşafuri

În cele din urmă, Sophie s-a recuperat – și acum, are multă încredere în soțul său, cântărețul Joe Jonas, pentru că a ajutat-o ​​să treacă peste asta. Cei doi s-au căsătorit recent, în secret, la Las Vegas.

„Cred că mi-a salvat viața într-un fel”, spune Sophie.Ea susține că a trecut printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional atunci când l-a cunoscut pe partenerul ei de viață, dar iubirea și sprijinul acestuia au ajutat-o să-și accepte corpul și să renunțe la dieta extremă. Nu-și mai numără caloriile pe care le consumă, și-a revenit și psihic și fizic iar asta se vede pe chipul ei. Totul datorită terapiei și susținerii din partea persoanelor dragi!