Ies la lumină noi informații privind Dan Cămârzan, omul de afaceri prezent în topul Forbes, care și-a ucis cu sânge rece bunica și mai apoi le-a spus anchetatorilor că a făcut acest gest pentru că este trimisul lui Dumnezeu.

Milionarul care şi-a ucis bunica:

Milionarul care şi-a ucis bunica povesteste cum ş-a făcut averea:”La o nuntă din oraşul Oneşti l-a cunoscut pe un belgian care avea nevoie de tehnoredactarea unor cărţi. Priceput la calculatoare, a început o colaborare de câţiva ani cu belgianul. După ce a făcut primii bani în urma unei simple înţelegeri verbale, şi-a înfiinţat două firme de soluţii software în Braşov: Simple Words şi Diginesis.

Milionarul care şi-a ucis bunica:

Nu a stat mult timp pe gânduri şi la scurt timp s-a reorientat către domeniul imobiliar, atât de îndrăgit de antreprenorii români înainte de prăbuşirea pieţei din 2008-2009. A construit la foc automat mai multe clădiri de birouri, pe care le-a închiriat multinaţionalelor cu afaceri în judeţul Braşov. Antreprenorul a dezvoltat, prin firma Kronvest, clădiri impunătoare printre care se numără Quabitat, LMS şi Velux. În aceeaşi perioadă a demarat şi Europe Residence, primul proiect rezidenţial din portofoliul Kronvest. Cele 127 de apartamente construite au fost finalizate într-un timp record: mai puţin de nouă luni.

Citeste si...  Ce familie frumoasă! Teo Trandafir ni le-a arătat pe mama și bunica ei

Proiect amplu, Kronvest Business Park, în care plănuia să investească peste 20 de milioane de euro. Proiectul este format din trei clădiri de birouri cu 8, 9 şi, respectiv 16 etaje şi un heliport, şi este dezvoltat pe 30.000 de metri pătraţi. Kronvest Business Park trebuia să fie finalizat la începutul anului 2010, însă reticenţa băncilor în ceea ce priveşte finanţarea unor astfel de proiecte l-a determinat pe miliardar să pună pe hold construcţia”, a mai scris Forbes despre Dan Cămârzan.