Multe lucruri sunt stiute despre Printesa Diana, de la pasiunea pentru moda si arta la activitatea in beneficiul organizatiilor caritabile, pana la problemele care i-au marcat viata personala. Insa sunt si altele pe care nu le cunosti despre Lady Di. Iata cateva dintre acestea:

A fost al patrulea copil al familiei
Printesa Diana a avut doua surori, Sarah si Jane, si un frate mai tanar, Charles. Celalalt frate al sau, John, a murit la cateva ore dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere, in ianuarie 1960.

Parintii ei au divortat cand avea 7 ani
Parintii Dianei, Frances si Edward, s-au despartit cand aceasta avea 7 ani. Cei doi au avut o relatie tumultoasa.

Bunica ei a fost insotitoarea Reginei Mame
Bunica materna a Dianei, Ruth Roche, a facut parte din suita Reginei Elisabeta. Asta a insemnat ca a lucrat ca asistent personal si insotitor. De asemenea, i-a fost un prieten apropiat reginei si a organizat multe dintre petrecerile ei.

A crescut pe domeniul Sandringham
Sandringham House este situata in Norfolk si este detinuta de familia regala. Pe proprietate se afla Park House, unde Diana s-a nascut in 1961.

Si-a dorit sa fie balerina
Diana a studiat baletul si a vrut sa continue pe acest drum, insa nu a fost posibil din cauza faptului ca era prea inalta.

Citeste si...  Irinel Columbeanu recidivează?!

Profesoara sa de balet, Anne Allan, a spus in cadrul unui interviu ca Diana avea „dansul in sufletul sau. Mi-am dat seama de bucuria pe care i-o provoca. Iubea libertatea de a se misca si dansa.”

A devenit Lady Diana in 1975
Acest lucru s-a intamplat dupa ce tatal sau a mostenit titlul de Earl Spencer. „Lady Di” a ramas porecla sa, in ciuda faptului ca dupa nunta cu Printul Charles a primit titlul de Printesa.

A lucrat ca dadaca si profesoara
Inainte de a-l intalni pe Printul Charles, Diana a avut mai multe joburi. Ea era platita cu 5 dolari pe ora pentru a se juca cu copii, a spela si a face curat. De asemenea, a activat ca educatoare cu jumatate de norma in zona Pimlico din Londra.

Nu avea rezultate bune la scoala
Pana la 9 ani, a facut scoala la domiciliu, apoi a mers la internat. A picat de doua ori examenul O-Level si, la 16 ani, a abandonat cursurile. A urmat un semestru in Elvetia, inainte de a se intalni cu Printul Charles.

iStock/ Getty Images