Unul dintre cele mai explozive acuzatii de viol, care au avut in centrul atentiei un deputat celebru, a luat o intorsatura incredibila, dupa ce presupusa victima a acceptat sa vorbeasca pentru prima oara!

In 1993, fostul deputat Gelu Visan, care lucra ca pedagog la un liceu din Dolj, a fost acuzat de catre eleva Daniela B., din clasa a X-a H, ca a batut-o cu coada de la o matura si a violat-o. Parintii fetei au sustinut ca pedagogul ar fi avut o relatie mai lunga cu Daniela, pe care ar fi sedus-o si abuzat-o de mai multe ori, chiar in casa lui Visan.

Ba chiar s-a vehiculat ca acesta ar fi organizat chefuri la care participau mai multe minore.
Cand s-a aflat de acest scandal, Consiliul de Administratie al liceului a decis ca Visan sa fie pus pe tusa.

Toata aceasta situatie a fost rezolvata intr-o secretomanie de nedescris, iar multe dintre detalii au inceput sa apara la iveala de-abia la ani distanta.

“Gelu Visan a pus ochii pe ea, ca era cea mai frumoasa. Si acum este frumoasa. A mintit-o, a atras-o la el acasa si a batjocorit-o. Nu era greu sa lipseasca fata din camin, ca el, pedagog fiind, se ocupa de biletele de voie”, a povestit Bebe B. pentru un ziar local, in urma cu mai multi ani.

Se contrazic in afirmatii

Daniela nu a vrut sa vorbeasca niciodata despre acel episod. Pana acum. Femeia, care locuieste in continuare in Dolj, a acceptat sa lamureasca aspecte din acest scandal sexual fara precedent si a ajuns sa nege acum, in mod dubios, acel episod despre care familia ei spunea ca traumatizat-o.

“Eu nu am acuzat pe nimeni. Nu este nimic adevarat, nu mi-a facut niciun rau. Adica nu mi-a facut ceva ce trebuie condamnat! Nu stiu ce a declarat tatal meu, eu va zic ca nu am dat nicio declaratie niciodata. Din anul 2000 m-am casatorit, am infiat un copil pe care il iubesc mult si acum lucrez la primaria din localitate, ca secretara”, a povestit Daniela, femeia despre care s-a spus ca ar fi fost violata de fostul deputat Gelu Visan.

Femeia a lasat insa loc de interpretari dupa ce a mai spus:

“Fiecare are un trecut. Toti am avut relatii… Eu chiar daca lucrez la primarie nu fac politica, de ce vrea cineva sa-i faca rau?”, sustine Daniela B.

La vremea respectiva, Gelu Visan a fost condamnat la trei ani, insa a fost gratiat de fostul presedintele Emil Constantinescu.

Citeste si...
SCANDAL SEXUAL la un post de poliţie din Vâlcea. Ce-l aşteaptă pe ŞEFUL acuzat de subalterne.