Au format unul dintre cele mai populare cupluri de adolescenti si aveau un grup de admiratori care i-ar fi urmarit si sustinut pana in panzele albe. Atitudinea lui insa a dus la o despartire neplacuta, pe care actorul o regreta.

a-fost-marea-iubire-dezvaluirea-facuta-de-zac-efron-care-i-a-luat-pe-toti-prin-surprindere_1_size2

Nu mai e un mister pentru nimeni faptul ca Zac Efron si Vanessa Hudgens au format unul dintre cele mai frumoase si indragite cupluri Disney. Erau tineri, frumosi, talentati si aveau lumea la picioare dar, ca de obicei, faima a ajuns sa-i afecteze negativ si sa duca la o despartire neplacuta.

Acum, dupa 4 ani de la ruptura, tanarul recunoaste ca Vanessa a fost prima si marea lui iubire. Potrivit unor surse din anturajul lui, actorul ar mai avea inca sentimente pentru fosta iubita, chiar daca a mai fost in relatii de atunci si chiar daca a trecut atat de mult timp.

a-fost-marea-iubire-dezvaluirea-facuta-de-zac-efron-care-i-a-luat-pe-toti-prin-surprindere

„Zac crede ca Vanessa a fost The One, ACEEA, marea iubire. Din pacate, erau prea tineri. E inca nebun dupa ea, dar nu mai are nicio sansa. Ea nici macar nu vrea sa-i vorbeasca”, a spus sursa, citata de OK!Magazine.

Cei doi actori din High School Musical au format un cuplu din 2006 pana in 2010, cand au decis sa se departa, spre surprinderea fanilor. Multi spun ca vinovat ar fi fost el, caruia faima i s-ar fi urcat la cap.

La vremea respectiva, surse sustineau ca nu era fidel, ca facea abuz de substante ilegale si ca nu se comporta corespunzator cu Vanessa, ceea ce a produs o schimbare in tanara, acre acum nici nu vrea sa-l mai vada.

Citeste si...  2013, anul celor mai ciudate scene de sex din filme