Comisarul european pentru Politică regională, Corina Creţu, şi-a depus adeziunea la Partidul Pro România, condus de fostul presedinte PSD si premier al României Victor Ponta. Deși cererea a fost depusă pe data de 19 februarie, ea a fost făcută publică abia azi. De remarcat și faptul că noua membră a Pro România a refuzat să răspundă din ce partid a făcut parte înainte de a se înscrie la Pro România, așa cum e scris pe cerere.

Corina Creţu „Am decis, după aproape 30 ani de politică, să mă despart de partidul alături de care am pornit la drum, considerând că actuala conducere s-a îndepărtat de adevăratele nevoi ale cetăţenilor şi de valorile europene. Sunt convinsă că singura opţiune este Pro România – partidul care reflectă cel mai bine valorile în care cred: solidaritate, preocupare pentru cetăţeni, competenţă, profesionalism şi viziune economică echilibrată. Mâine, de la ora 18,30, vă aştept la sediul Pro România, unde vom anunţa întreaga echipă pentru europarlamentare”, a anunţat Creţu pe Facebook, unde a postat şi cererea de adeziune.

Citeste si...  Doar 5% din producția de gaze din România revine micilor companii

Corina Creţu, plecată din PSD cu scandal, va deschide lista candidaţilor Pro România la alegerile europarlamentare, potrivit unui anunţ făcut anterior de Victor Ponta.